Vaihda e-laskuun

Vaihda laskutustavaksi e-lasku
E-lasku on vaivaton ja turvallinen vaihtoehto paperilaskulle. Laskut löytävät nopeasti ja varmasti perille niin arkena kuin lomallakin, eivätkä jää lojumaan postilaatikkoon tai häviä.
E-laskun tiedot ovat aina oikein. Sinun ei tarvitse näppäillä pitkiä tili- ja viitenumeroita itse, vaan tiedot ovat valmiina verkkopankissasi ja maksusi menee aina oikealle tilille.
Jos valitset automaattisen hyväksynnän, sinun ei tarvitse käydä hyväksymässä laskuja erikseen, vaan ne hoituvat itsestään.
Voit aina tehdä muokkauksia yksittäiseen e-laskuun ja e-laskutilaukseen, myös silloin kun valitset automaattisen veloituksen. Voit esim. vaihtaa maksutiliä tai aikaistaa eräpäivää.
E-laskut ovat hyvässä tallessa verkkopankkisi e-laskuarkistossa, joten voit halutessasi palata niiden tietoihin myöhemmin.
Voit myös automaattiveloituksen avulla säästää siinä, että laskut hoituvat aina ajallaan etkä siten joudu maksamaan viivästys- tai muistutusmaksuja.

Teet e-laskuilmoituksen helposti omassa verkkopankissasi:
– valitse e-laskut / tilaa e-lasku
– valitse laskuttajaluettelosta Kauhajoen Lämpöhuolto Oy
– merkitse maksun aiheeksi kaukolämpölasku
– anna tunnistetiedoksi viimeisimmän laskun viitenumero
– kun olemme vastaanottaneet pankkisi lähettämän vastaanottajailmoituksen, saat seuraavan laskusi verkkopankkiisi ja valintasi mukaan se maksetaan tililtäsi automaattisesti eräpäivänä tai hyväksyt sen joka kerran erikseen maksuun